Helgeretrett i Acem-meditasjon

Helgeretrett i Acem-meditasjon

Fra fredag ettermiddag til søndag lunsjtid kan du kjenne stillheten i sinnet og kroppen, en indre forankring. Skuldrene senkes, tankene slippes fri. Gode, ærlige samtaler i veiledning med erfarne veiledere og andre mediterende.

DIN FØRSTE MEDITASJONSRETRETT? Hvis du lærte Acem-meditasjon året retretten avholdes, eller året før, får du 20% rabatt på din første meditasjonsretrett. Velg prisalternativ “Rett etter grunnkurs”.

Hvem kan delta?

Helgeretretter er et tilbud til deg som allerede har lært Acem-meditasjon. Ønsker du å lære Acem-meditasjon over en helg, finner du tilbud under kategorien Grunnkurs.

Her kan du delta enten du er regelmessig mediterende eller mediterer av og til i hverdagen. Helgeretrett er også en god måte å komme i gang med meditasjonen etter en pause. Kanskje er du usikker på om du mediterer riktig? Eller kanskje du aner at det kan være mer å hente gjennom meditasjonen, eller ønsker mer tiltakslyst, drivkraft og nye perspektiv. 

Program

Stillhetsperioden om formiddagen varer 3-4 timer og foregår på ditt eget rom, med eget bad og toalett. Deretter er programmet sosialt, med vegetariske måltider, veiledning i gruppe og mange muligheter for å bli kjent med andre. Om kvelden er det seminar om livstematikk og eksistensielle perspektiver. Mer forståelse, mer selvinnsikt og mer av deg selv.

Møt stillheten innover og stillheten ute i naturen. Gå eller løp en tur sammen med noen, ledsaget av skogsluft og en langstrakt Randsfjord i åpent landskap. 

Innsjekking fra kl. 15:00 på fredag. Velkommen til Halvorsbøle!

 

Kommende Helgeretrett i Acem-meditasjon

 
oktober
Halvorsbøle, Hadeland
11. oktober, 2024
november
Halvorsbøle, Hadeland
8. november, 2024
februar
Halvorsbøle, Hadeland
14. februar, 2025
mars
Halvorsbøle, Hadeland
21. mars, 2025