Christopher har en mastergrad i fransk litteratur fra Universitetene i Oslo og Brüssel, og arbeidet en periode som journalist og redaktør av NRKs nettsider, før han satset på å leve av å skrive.
Han har skrevet romaner, hørespill, teaterstykker, operalibrettoer, spillefilmer og tv-serier. Han har vunnet en rekke priser, blant dem Amanda for beste spillefilmmanus (Nokas, 2011) og den nasjonale Ibsenprisen (2006).
Christopher har undervist Acem-meditasjon siden 1992. Først i Norge, deretter også i Storbritannia, Litauen og Frankrike. Han er engasjert i driften av Acems IT-systemer, utadrettet markedsføring og i utdannelsen av nye ledere i Acem.
Han leder vanligvis to internasjonale retretter i året, fordypelse i januar og regulær i juli-august, i tillegg forsøker han å prioritere deltakelse på Acems kommunikasjonskurs.
Christopher har to barn og er bosatt i Oslo.
Related articles

Meditere daglig eller sporadisk?
Liker du meditasjonen, men får ikke etablert en vane akkurat nå? Disse perspektivene kan overraske deg.

Meditere daglig eller sporadisk?
Liker du meditasjonen, men får ikke etablert en vane akkurat nå? Disse perspektivene kan overraske deg.

Manusforfatter: - Meditasjonen er sentral i den kreative prosessen
Manusforfatteren bak storfilmen «Kampen om Narvik» sier han skriver bedre med Acem-meditasjon. Finn ut hvordan.

Slik får du mer ut av metodelydgjentagelsen
Utbyttet av meditasjonen øker hvis du justerer måten du gjentar metodelyden på. Her er fem enkle råd.
Mitt bidrag til Saddam Husseins fall og det etterfølgende kaoset
Vi kan alle ta de enkle standpunktene, de som gjør oss til gode mennesker og pent passer inn i vår virkelighetsoppfatning. Men noen ganger – i en truende mangfoldig verden – kan disse enkle standpunktene være mer styrt av hvem vi ønsker å fremstå som. Da krever det mer av oss for å forstå det vi tar stilling til.