Helgeretrett i Acem-meditasjon

Ung helgeretrett - for deg under 35 år - indre forankring og selvtillit

Kurset starter
Fredag 23. september 2022, kl 18:00
Kurset slutter
Søndag 25. september 2022, kl 14:00

En meditasjonsretrett med en liten twist. 

I tillegg til lange meditasjoner (3-4 timer), veiledning og yoga, vil vi på helgens seminarer invitere deltakerne til å utforske temaet "Indre forankring og selvtillit." Gjennom noen enkle refleksjonsøvelser ser vi nærmere på hva indre forankring betyr for deg.

  • Hvordan henger indre forankring og selvtillit sammen?
  • I hvilke situasjoner har du tillit til deg selv?
  • Hvem blir du når du ikke har selvtillit?
  • På hvilken måte kan en sterkere indre forankring hjelpe deg til å takle de situasjonene du ikke føler du mestrer?

Lange meditasjoner gir mer avspenning, og vi får bearbeidet oppsamlet stress og slitenhet. Yoga og veiledning bringer oss enda lenger inn i den meditative prosessen og øker bearbeidelsen av psykologisk rusk og rask.

Vi får tak i mer av oss selv, og kan komme i kontakt med impulser, følelser og drivkrefter som til vanlig ikke er så lett tilgjengelige. Kontakten innover og ledig lydgjentagelse i dette indre landskapet kan på sikt gi en økt indre forankring. Vi er gode nok som vi er. Vi opparbeider en tillit til at vi kan klare å takle det som kommer - en styrket selvtillit med utgangspunkt i en indre sensitivitet.   

Bli med Acem Ung på en introspektiv, utforskende og meditativ helg. I tillegg til morgenyoga begge dager får du her også mulighet til å delta på en ettermidagsøkt med yoga på lørdagen.

En helgeretrett gjør alltid godt, også når du kjenner motstand mot i meditasjonen, mediterer uregelmessig eller trenger veiledning.

Helgeretretter er et tilbud til deg som har lært Acem-meditasjon. Ønsker du å lære Acem-meditasjon over en helg, finner du tilbud under kategorien Grunnkurs.

Fredag kan du sjekke inn fra kl. 15 og meditere på rommet inntil middag som er 19-20, deretter veiledning i grupper og kveldsseminar.

Kurset starter
Fredag 23. september 2022, kl 18:00
Kurset slutter
Søndag 25. september 2022, kl 14:00

PRAKTISK INFORMASJON

Alternativt kan du betale inn kursavgiften til kontonr. 6026.05.04021 eller til Vipps #50529. Husk da å oppgi navn på deltager + kursnummer H22506.
Studentrabatt gjelder heltidsstudenter.

 

Kurstype: Helgeretrett i Acem-meditasjon

Kurset arrangeres av Acem / Acem Ung

Kursnummer: H22506

Kursledere

Carina Heimdal Waag

Kurslærer i Acem. Yogalærer i Norsk Yoga-skole. Senior Analytiker i CICERO Shades of Green.


Jonas Meyer

Jonas Meyer er kurslærer i Acem