Veiledningsgruppe

Kurstype: Veiledningsgruppe i Acem-meditasjon

En veiledningsgruppe er et trygt, trivelig og godt møtested for å dele og utforske meditasjonserfaringene. Vi mediterer bedre og med større utbytte når vi setter ord på det vi gjør i meditasjonen og får hjelp til å se hva som spiller seg ut i tanker, metatanker og spontanaktivitet.

Veiledningsgruppe i Acem-meditasjon

Påmelding

Kurset starter
Torsdag 11. mars 2021
Siste kursdag
Torsdag 12. august 2021
Tidspunkt
kl 18:00 - kl 20:30
Sted
Kursnummer
V21260
Velg riktig pris for deg

Kurset er fulltegnet. Kontakt acem@acem.no for venteliste. Oppgi kursnummer.

Datoer blir:

Torsdag 11. mars

Torsdag  8. april

Torsdag 6. mai

Torsdag 10. juni

Torsdag 12. august 

Tidspunkt: 18.00 - 20.30

Slik får vi også bedre tak på sammenhengen mellom hvem jeg er når jeg mediterer og hvordan jeg begrenser meg i hverdagen. Gruppen bringer oss videre.

I en veiledningsgruppe er alle ute på den samme reisen, og vi deler det vi ønsker å dele. Gruppen ledes av en eller to erfarne kurslærere.

"Det er spennende å være vitne til at mennesker prøver å formulere seg om de delene av livet som før har vært ordfattige. Det er store handlinger. Det er forsøk på tilstedeværelse i eget liv. Den følelsen er svimlende."

Det sier forfatteren Rune Belsvik om det som skjer i veiledningsgrupper i Acem-meditasjon.
Han har meditert i tjue år.

 

Kurset arrangeres av Acem Norge

Informasjon

Det eneste du trenger for å være med, er en datamaskin (eller smarttelefon) med fungerende kamera, mikrofon og hodetelefoner. Når kurset nærmer seg får du en e-post med en lenke som enkelt tar deg inn i det digitale møterommet.

Alternativt kan du betale inn kursavgiften til kontonr. 6026.05.04056, eller til Vipps #50529. Husk da å oppgi navn på deltager + kursnummer, som finnes på denne siden.

Kursledere

Jonas Meyer

Jonas Meyer er kurslærer i Acem